Facebooklinkfacebook

Actueel

Kampioenschapsclubmatch N.F.C.

Op zondag 18 november 2018 organiseert de Nederlandse Foxterrier Club (N.F.C.) haar kampioenschapsclubmatch (KCM). Als locatie is gekozen voor Den Durpsherd in Berlicum. Graag nodigen wij u met uw Foxterrier uit hier aan deel te nemen.

Voor deze KCM is de heer Luc Detry als keurmeester uitgenodigd. De heer Detry, van het bekende kennel Belfox uit België, is een zeer ervaren fokker en raskeurmeester van Foxterriers. Het bestuur van de N.F.C. is er dan ook trots op dat de heer Detry deze uitnodiging heeft geaccepteerd en hoopt dat voor deze rasspecialist veel inschrijvingen volgen.

Om ons ras de Foxterrier als vanouds in de picture te zetten hebben wij uw hulp nodig om deze KCM tot een succes te maken. Dus heeft u een leuke hond, schroom dan niet om deze aan een raskeurmeester te laten zien.

De KCM van de N.F.C. is een gezellig evenement en dé gelegenheid om in een gemoedelijke sfeer vele Foxterriers samen te zien. En natuurlijk bent u ook als bezoeker van harte welkom met uw Foxterrier. Neemt u dan wel het entingsboekje mee?

De inschrijving is open voor alle Foxterriers met stamboom.

Bij voldoende inschrijvingen wordt het dubbele CAC toegekend door de Raad van Beheer.

NIEUW Junior Handling

Ben je nog geen 18 jaar oud, dan kun je meedoen met junior handling. Kun jij je Foxterrier professioneel voorbrengen of wil je dit graag leren? Dan heb je nu de kans om mee te doen aan de junior handling. Na afloop van de keuringen en vóór de verkiezing Best In Show vindt, bij voldoende belangstelling, de verkiezing Beste Junior Handling plaats. Lijkt het je leuk en wil je meedoen? Stuur een bericht naar onderstaand e-mailadres onder vermelding van Junior Handling met je naam en leeftijd.

De kosten zijn overigens € 5,-- per deelname.

Wij hopen u allen in Berlicum te mogen begroeten en rekenen op veel inschrijvingen om dit evenement te laten slagen.

Inschrijven voor de Kampioensclubmatch N.F.C. kan tot uiterlijk tot 4 november 2018 bij voorkeur online via het digitale inschrijfformulier op onze website. Het kan ook door het ‘papieren’ inschrijfformulier in het clubblad De Foxterrier volledig en duidelijk in te vullen en te sturen naar:

Secretariaat N.F.C.
Kantmos 4
3994 KJ  Houten

secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl