top of page

Familiedag 2023 met Terugkomfestijn!

Familiedag 2023 met Terugkeerfestijn

Het gezelligste evenement dat de N.F.C. organiseert is traditiegetrouw de Familiedag die altijd al al in het teken staat van gezelligheid en saamhorigheid. Dat willen we dit jaar nòg meer benadrukken.

Achter de schermen is een groep vrijwilligers druk bezig met allerlei voorbereidingen om jullie een gevarieerd programma aan te bieden op een prachtige locatie in Rosmalen. Veel details zijn we nog aan het uitwerken, maar het belooft een mooie dag te worden. Doorlopend zijn er meerdere activiteiten, waaraan iedereen kan deelnemen.


Meer informatie kun je vinden op Activiteitenpagina van deze website  of de Evenementenkalender

Aanmelden kan via onderstaand formulier.
 

Aanmeldformulier Familiedag zondag 24 september 2023 met Terugkomfestijn!  Het gezelligste evenement dat wij organiseren!

Aanmelden kan tot en met 10 september 2023 door onderstaand formulier in te vullen via je laptop of Tablet. Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je een mail sturen
 met daarin je telefoonnummer naar: info@nederlandsefoxterrierclub.nl

Gelieve binnen veertien dagen na de aanmelding het verschuldigde bedrag over te maken op naam van Penningmeester N.F.C., Zwolle. Postbanknr.  IBAN: NL 42 INGB 0000 574280, o.v.v. Familiedag 2023.

 

Zodra de betaling op de bankrekening van de N.F.C. is bijgeschreven, nemen wij contact op voor nadere gegevens van de hond(en). Ter plaatse kan niet contant worden afgerekend, dus wees op tijd met de betaling.

Ik kom met:
Aantal volwassenen (19 jaar of ouder)
Aantal jongeren (6 tm 18 jaar)
Aantal kinderen (0 tm 5 jaar)

Pers. x € 15,00 = €
Pers. x € 10,00 = €
Pers. x € 00,00 = €

Evt. vrijwillige bijdrage voor prijzen/onkosten                                       €

Totaal:                                                                      €

Bedankt voor de inschrijving!

bottom of page