top of page

Kampioenschapsclubmatch

vdB_Dodo-und-Aggi.jpeg

De Kampioenschapsclubmatch (KCM)

Wat is een kampioenschapsclubmatch?

Een Kampioenschapsclubmatch (KCM) is een tentoonstelling waar honden van één ras worden beoordeeld door een gekwalificeerde keurmeester. Een rasvereniging mag deze een keer per jaar organiseren en wel onder auspicien van de Raad van Beheer.

Wie kunnen meedoen? Alle Foxterriers met stamboom kunnen meedoen. 

Bij de aanmelding van uw hond geeft u aan in welke klasse u wilt deelnemen. Voor een aantal klassen is de leeftijd van uw hond bepalend. Op het inschrijfformulier vindt u de klassen en de bijbehorende leeftijdsgrenzen. Tot 9 maanden is er de jongste puppyklasse en de puppyklasse. Vanaf 9 maanden oud kunt u in de jeugdklasse meedoen, vanaf 15 maanden oud in de tussenklasse. Is uw hond ouder dan 18 maanden dan wordt het de open klasse. Heeft u uw hond zelf gefokt kunt u meedingen in de fokkersklasse. En heeft uw hond al een officiële kampioenstitel dan zou u in de kampioensklasse mee kunnen doen. En voor de senioren die ouder moeten zijn dan 8 jaar is de veteranenklasse. U kunt slechts voor één klasse inschrijven.

Foxterrier-logo GW.jpg

Kampioenschapsclubmatch 2024

Dit keer zal de KCM gehouden worden in Reeuwijk

Datum:            Zondag 24 november 2024

Aanvang:        10.30 uur (zaal open vanaf 9.30 uur)

Locatie:           Zalencentrum De Brug. Dunantlaan 1, 2811 CA Reeuwijk.

Keurmeester: Dr. Carola Mohrke (Duitsland)

AB214673-BEFA-428B-A432-BEE593C0D61F_4_5005_c.jpeg

Inschrijven is alleen mogelijk via onderstaande button.

 

 

Zelfs als je je niet inschrijft is de Kampioenschapsclubmatch zeker de moeite waard om een (gratis) kijkje te komen nemen. Het is een interessante en gezellige dag voor iedereen die van Foxterriers houdt. Je bent van harte welkom, met of zonder jouw Foxterrier. De Kampioenschapsclubmatch is op zondag 24 november 2024 in Zalencentrum De Brug, Dunantlaan 1, 2811 CA. Reeuwijk

De zaal is om 9.30 uur geopend en de keuringen starten om 10.30 uur. Wij kijken naar je uit! Graag tot ziens op dit levendige en belangrijke evenement!

Namens de activiteitencommissie

bottom of page