top of page

Ben je een kei in onder andere het notuleren tijdens vergaderingen?

De Nederlandse Foxterrier Club, is op zoek naar een leuke, actieve vrijwilliger die in het bestuur wil plaatsnemen als secretaris van onze vereniging.


Dit houdt in dat je ten minste viermaal per jaar met het bestuur vergadert.

Op de ALV breng je verslag uit over het afgelopen verenigingsjaar.

Verder verzorg je de agenda en vergaderstukken voor de algemene ledenvergadering en periodieke bestuursvergaderingen. En werk je de notulen uit die je hebt gemaakt tijdens een vergadering.

Daarnaast behandel je de ingekomen post en voer je de dagelijkse correspondentie van de vereniging.

Ook houd je het verenigingsarchief bij en beheer je de officiële stukken zoals contractstukken, oprichtingsakte, statuten en het huishoudelijk reglement.

Natuurlijk bied je aan bij te springen wanneer dat nodig is.

De Nederlandse Foxterrier Club is een actieve hondenrasvereniging en aangesloten bij Raad van Beheer.

De belangrijkste doelstelling van de Nederlandse Foxterrier Club is de gemeenschapszin bevorderen tussen haar leden, de fokkers en de andere Foxterrierliefhebbers. Zij doet dit in het belang van het ras. Belangrijke aspecten hierbij zijn het behoud en de verbetering van het ras qua gezondheid, karakter en de uiterlijke kenmerken van het hondenras.


Spreekt bovenstaande je aan en is je interesse gewekt om de functie van de secretaris van onze vereniging te gaan vervullen? Dan nodigen wij je van harte uit een korte motivatiebrief en/ of CV te sturen naar: secretaris@nederlandsefoxterrierclub.nl

Comments


bottom of page