top of page

Een geslaagde Fokkersbijeenkomst en Clubdag

De Commissie Fokbeleid en de Activiteitencommissie kijken terug op een zeer geslaagde dag, waar we als rasvereniging trots op mogen zijn. We waren vandaag te gast bij Restaurant Campman, een prachtige locatie gelegen midden in de bossen van Renkum.

De opkomst was maximaal, de sfeer gezellig en ontspannen.

Voor de fokkersbijeenkomst hebben we gekozen voor een interactieve sessie, geleid door een externe gespreksleider, met ruimte ervaring als voorzitter van een andere rasvereniging. Met de vragen die gesteld zijn door de leden, kwam de dialoog op gang waar we als Commissie Fokbeleid een goed inzicht hebben gekregen welke behoefte er is onder onze fokkers/ leden, waar we mee aan de slag gaan.

Vervolgens hebben we onder een goed gesprek met elkaar genoten van een overheerlijke lunch om daarna over te gaan tot de Clubdag. Onze vrijwilligers zijn vanmiddag in het zonnetje gezet, want laten we eerlijk zijn, zonder vrijwilligers geen activiteiten. Een ander belangrijk onderdeel van deze dag was het uitreiken van de speldjes aan onze jubilarissen. Waarvan Eveline Laurman de kroon spande met een lidmaatschap van maar liefst 50 jaar!

Iedereen bedankt voor de aanwezigheid en de geslaagde bijeenkomst.


Comments


bottom of page