top of page

Een vast onderdeel van de Familiedag is de Fotowedstrijd.

Fotowedstrijd Familiedag


Je hebt vast wel een grappige, sportieve, ontroerende, of een simpelweg prachtige foto van jouw Fox, waar je heel trots op bent.

Deze fotowedstrijd is open voor iedereen. Je kan maximaal 3 geprinte foto’s inleveren.

Hoe beter de kwaliteit des te meer de kans op winnen. Want de prijswinnende foto komt op de voorpagina van de wintereditie van ‘De Foxterrier’!


Heb je je ingeschreven voor de Familiedag?

Print de foto(‘s) uit en lever deze in bij aankomst. Schrijf op de achterzijde jouw naam èn die van de Fox, zodat wij weten van wie de foto is.


Kom je niet naar de Familiedag, maar wil je wel meedoen?

Stuur per ouderwetse post (!) de geprinte foto’s naar Familiedag 2023, Snip 85, 2171 KT Sassenheim. Vergeet niet op de achterzijde jouw naam en die van de Fox te vermelden.

Mail daarna je foto('s) naar media@nederlandsefoxterrierclub.nl. Vergeet ook nu niet duidelijk jouw naam en die van de hond te vermelden. Uiterste inleverdatum: zondag 17 september.


Alle ingezonden foto’s worden sowieso in (een van de volgende edities van) het clubblad geplaatst. Daarom vragen we om ná de Familiedag ook een digitale versie op te sturen: media@nederlandsefoxterrierclub.nl. Vergeet ook nu niet duidelijk jouw naam en die van de hond te vermelden.

We kijken uit naar jullie inzendingen!


bottom of page