top of page

It's Showtime! Een workshop over de ins en outs van het showen van je Fox.

Tijdens de Fokkersbijeenkomst van 4 februari jl. is gebleken dat er best wel behoefte is aan meer kennis over o.a. het tentoonstellingsgebeuren. Dat heeft de Activiteiten Commissie doen besluiten de Jonge Honden- en Veteranendag een andere invulling te geven. Op zondag 26 mei a.s. zijn alle leden met hun Foxterrier welkom, jong en oud.

 

LET’S TALK ABOUT...

 

Als je nog nooit aan de N.F.C. Kampioenschapsclubmatch hebt meegedaan, is het best prettig om eerst een keer kennis te maken met alles wat er op zo’n dag speelt. Misschien heb je vragen of ken je de spelregels (nog) niet.

 

Met deze laagdrempelige workshop kunnen alle N.F.C.-leden met hun Fox kennismaken met de ins en outs van de show als voorbereiding op onze KCM (24 november).

 

Wat gaan we zoal doen op deze dag?

Aan de hand van voorbeelden en zelf meedoen, komen allerlei aspecten aan bod. Theorie en praktijkvoorbeelden wisselen elkaar af. Wat is de rasstandaard? Hoe lees ik een keurverslag? Wat zoekt een keurmeester als hij/zij een hond betast? Wat doen de ringmedewerkers in de ring? Hoe laat ik mijn Fox zo netjes meelopen?

 

Doe mee met de speciale Foxterrier-quiz en win gratis deelname (met één Foxterrier) aan de KCM.

 

GO TO THE SHOW

 

Het is leuk en leerzaam om eerst eens bij een hondenshow te kijken. Je hebt dan rustig de tijd om wat rond te neuzen, te zien hoe alles werkt en gerichter vragen te stellen.

 

Vind je het leuk om gezamenlijk een bezoekje te brengen aan de Nationale Terrier Show, gehouden op 3 augustus te Apeldoorn? Samen gaan we dan de ringen langs, waarbij, als vervolg op het reeds geleerde, nog meer uitleg wordt gegeven over de gang van zaken tijdens een show. Aanmelden voor dit uitje kan tijdens de ‘Let’s talk about...’-dag of via de website.

 

Inschrijven kan tot donderdag 16 mei a.s. via de website.

 

Datum: zondag 26 mei 2024

Locatie: KC Uden, Zeelandsedijk 18, 5408 SM Volkel

Ontvangst: vanaf 10.30 uur

Aanvang: 11.00 uur

Kosten: € 10,00

 

Voor meer informatie: mail je vragen naar activiteiten@nederlandsefoxterrierclub.nl.Comentários


bottom of page