top of page

Ringtraining op zaterdag 19 november

Bijgewerkt op: 2 nov. 2022


Waarom een Ringtraining?

Wil je meedoen aan een show, bijvoorbeeld de KCM, dan is het verstandig om van tevoren een Ringtraining te volgen. Zowel jij als je hond weten dan wat de bedoeling is van het showen en bovendien sta je een stuk zelfverzekerder in de ring als je weet wat je kunt verwachten.


Buiten dat het een goede voorbereiding is op een eerste tentoonstelling, is het ook leuk om met je hond bezig te zijn en een prima manier om je hond/pup te socialiseren.


Op een Ringtraining leert jouw hond:

· zich te laten betasten door een vreemde;

· te accepteren dat een vreemde naar zijn gebit kijkt of leert dit zelf te tonen (niet alleen handig voor op de show, maar ook voor dierenartsbezoek!);

· de diverse figuren die moeten worden gelopen (rechte lijn, driehoek, rondje);

· met welk tempo hij zijn beste gangwerk laat zien;

· zich te presenteren op tafel en in stand.


En natuurlijk krijg jij zelf ook nog tips en trucs. Bijvoorbeeld om de eventueel minder sterke kanten van je hond te ‘verbergen’ voor de keurmeester (geen enkele hond is namelijk perfect).


We hopen jou en je Foxterrier(s) te verwelkomen bij de Ringtraining op zaterdag 19 november 2022. Je bent van harte welkom vanaf 12.45 uur. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot plm. 15.30 uur.


Kosten: € 10,00 per deelnemer inclusief een kopje koffie of thee.

Graag het bedrag onder vermelding van naam en adres overmaken naar rekeningnummer NL42INGB0000574280 t.n.v. Penningmeester, Nederlandse Foxterrier Club te Zwolle.


Locatie: Apeldoornse Kynologen Club, Polderweg 5, 7327 GX Apeldoorn


Inschrijven voor de Ringtraining kan tot 15 november met een e-mail naar het secretariaat van de N.F.C.


Voor de Ringtraining zijn minimaal tien deelnemers nodig. Uiterlijk 17 november ontvang je bericht of de training doorgaat.

Comentários


bottom of page