top of page

Seminar Vachtverzorging door Rony de Munter

De Nederlandse Foxterrier Club heeft Rony de Munter weten te strikken voor een seminar over vachtverzorging.

Rony is een bekende naam in de wereld van hondentrimmen, vooral als het gaat om ruwharige rassen. Hij is gepassioneerd over honden en een wereldberoemd fokker, trimmer en handler van Fox & Lakeland Terriers.

 

Samen met zijn vrouw Dieny heeft hij de kennel ‘van Foliny Home’. Zij wonnen prestigieuze prijzen op hondenshows over de hele wereld, waaronder Crufts, National Terrier, Westminster & Montgomery. Door selectieve keuzes te maken bij het doorzetten van de bloedlijnen bij zijn honden is Rony een befaamd fokker. Dankzij zijn kennis is hij keurmeester op internationale trimwedstrijden en een veelgevraagd speaker. Hij geeft demonstraties en leidt seminars over de hele wereld.

 

In 2020 lanceerde Rony zijn eigen merk trimbenodigdheden onder de naam

‘The Sentinel’. Een onmisbaar merk voor wie streeft naar perfectie bij het verzorgen van de hondenvacht. In dit seminar verzorgt Rony een demonstratie over vachtverzorging van zowel de Draadhaar als de Gladhaar. Ook geeft hij uitleg over zijn producten.

 

Mocht je vragen hebben over vachtverzorging, trimmen, welke producten je het best gebruikt voor welke vacht… Schroom niet, meld je aan voor dit informatieve seminar en stel al je vragen.


Datum: 21 april 2024

Tijdstip: 11.30 – 13.00 uur

 

Restaurant Campman

Hartenseweg 23, 6871 NB. Renkum


Gratis voor leden; niet leden betalen € 20,00

 

Aanmelden is verplicht en kan via Seminar VachtverzorgingComments


bottom of page