top of page

Serieus op zoek naar een Foxterrier gefokt volgens ons Verenigingsfokreglement?

Er zijn nog een aantal mooie draadhaar puppen beschikbaar.


Bij familie van Weersch zijn op 19 juni zeven puppen geboren. Te weten vier reutjes en drie teefjes. Ben je nieuwsgierig naar dit nest, dan kun je contact zoeken via 043-3643106,

of een bezoekje brengen aan hun website.


Bij familie van Weersch zijn op 1 juli vijf puppen geboren. Te weten vier reutjes en één teefje. Ben je nieuwsgierig naar dit nest, dan kun je contact zoeken via 043-3643106, of een bezoekje brengen aan hun website.


Bij familie Simic zijn op 4 juli twee puppen geboren. Te weten één reutje en één teefje. Ben je nieuwsgierig naar dit nest, dan kun je contact zoeken via 06-41791576, of een bezoekje brengen aan hun website.


Bij familie Simic zijn op 8 juli vijf puppen geboren. Te weten één reutje en vier teefjes. Ben je nieuwsgierig naar dit nest, dan kun je contact zoeken via 06-41791576, of een bezoekje brengen aan hun website.


Bij familie van Beers zijn op 13 juli vijf puppen geboren. Te weten één reutje en vier teefjes. Ben je nieuwsgierig naar dit nest, dan kun je contact zoeken via 06-19053660, of een bezoekje brengen aan hun website.


De Nederlandse Foxterrier Club heeft een Verenigingsfokreglement (VFR). De doelstelling hiervan is het behoud van het Foxterrierras, zodat de kwaliteit en de gezondheid van het ras voor nu en de toekomst gewaarborgd blijft. Alle fokkers die lid zijn van onze vereniging, zijn verplicht om zich te houden aan het fokreglement van de N.F.C.. Het fokken volgens het fokreglement geeft jou als Foxterrierkoper een extra stuk zekerheid als je een Foxterrier koopt bij de fokkers van de Nederlandse Foxterrier Club. Deze puppen staan ook vermeld op onze website


Comments


bottom of page