top of page

Uitnodiging Familiedag op zondag 18 september 2022


Zondag 18 september is het weer zover! De Familiedag van de Nederlandse Foxterrier Club.

Dit keer bij het outdoor centrum De Watergeus in Velsen-Zuid. Op dit gezellige terrein is meer dan genoeg ruimte om samen met onze foxjes te genieten van een gezellige familiedag met veel verschillende activiteiten. Wij raden je wel aan om voor deze familiedag een setje droge kleren mee te nemen voor het geval dat……..


De dag hebben wij weer opgedeeld in een ochtend- en middagprogramma. In de ochtend zijn er verschillende activiteiten georganiseerd zoals het water op met de Canadese kano en je fox, natuurlijk een leuke wandeling, een fotoshoot van jou en je fox en een leuke competitie van verschillende spellen met je fox. De vijf winnaars van deze spellen mogen de uitslag bepalen van de fotowedstrijd.

In de tussentijd is er natuurlijk koffie, thee of fris waarvoor je van ons een token krijgt.


In de middag genieten wij van een gezamenlijke lunch, bestaande uit:

· 1 broodje gezond

· 1 broodje kroket

· Jus d`orange

Na lunch gaan wij met elkaar naar de wildbaan (op dezelfde locatie). Hier zullen de foxen een voor een voor de snelste ronde rennen. De snelste gladhaar en draadhaar strijden in de finale om de Rim-wisselbokaal. De vorige keer werd hij gewonnen door draadhaar Raf. Met wie gaat hij dit keer mee naar huis?


Wij hopen jou en jouw Foxterrier(s) te zien op zondag 18 september. Je bent welkom vanaf 10.15 uur, om 10.30 uur starten wij met het programma.


Je kunt je inschrijven via de website vanaf 20 mei of door onderstaand formulier in te vullen.

Voor deelname aan de fotowedstrijd kun je bij ontvangst een foto inleveren. De winnende foto komt op de voorpagina van het clubblad te staan. De inschrijving sluit op zondag 4 september.


Locatie:

De Watergeus

Genieweg 36

1981 LN Velsen-ZuidComments


bottom of page