top of page

Waarom zou ik naar de algemene ledenvergadering gaan...?

Naast de vele leuke en gezellige activiteiten die we als rasvereniging organiseren, is het minimaal een keer paar jaar tijd om serieuze en misschien zelfs wel ‘saaie’ onderwerpen met elkaar te bespreken en wel tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV). En denk je nu, zo’n vergadering is niet voor mij bestemd… Echt wel!

 

Tijdens de ALV komen er namelijk punten aan bod die over onze rasvereniging gaan en dus (in)direct over ons ras. Ook worden de bestuursverkiezingen gehouden en bespreken we de financiële situatie van de club.

 

Een ander vast onderdeel van onze ALV is het uitreiken van de bekende blauwe borden. Nog nooit eerder op onze ALV geweest? Dan weet je waarschijnlijk ook niet wat er met een blauw bord wordt bedoeld. Dit is een speciaal voor deze gelegenheid geproduceerd blauw bord dat wordt uitgereikt aan eigenaren van een Foxterrier die een prijs hebben gewonnen tijdens onze KCM en de Dutch Winner Show. Ook de hond die het hoogste aantal punten op jaarbasis heeft kunnen bemachtigen krijgt een op naam gemaakt blauw bord. En, dit jaar hebben we zelfs een recordaantal borden die we mogen uitreiken! Benieuwd wie er afgelopen jaar allemaal in de prijzen zijn gevallen? Deelname aan de ALV is gratis. De enige voorwaarde die wordt gesteld, is dat je (gezins-)lid moet zijn van de N.F.C.

 

Voorafgaand aan de ALV staat een seminar gepland over een zeer gevraagd onderwerp door onze leden: Vachtverzorging. Deze lezing begint om 11.30 uur en aanmelden kan via dit aanmeldformulier

 

In anderhalf uur tijd wordt de basis van het verzorgen van de vacht van de Foxterrier uitgelegd. Tijdens de lezing zullen twee modelhonden aanwezig zijn, zowel een Draadhaar als een Gladhaar Foxterrier. Ja, ook een Gladhaar, want ook dit ras heeft vachtverzorging nodig. Hopelijk is er nog gelegenheid om vragen stellen.

 

Datum: 21 april 2024

Tijd: 14.00 – 17.00 uur

Adres: Restaurant Campman

            Hartenseweg 23, 6871 NB Renkum

 

Aanmelden voor de ALV is niet nodig.
Comments


bottom of page