top of page

Kennistour RvB - Wegwijs voor de (beginnende) exposant (14 november 2023)


Als je een hondenshow of tentoonstelling bezoekt dan zie je allemaal exposanten hun hond voorbrengen in de showring.

Maar hoe werkt dat dan precies op een show? Waar let een keurmeester op als hij jouw hond beoordeelt? En hoe kun jij daar zelf samen met je hond voor zorgen dat je jezelf en je hond optimaal presenteert? De voorbereiding, volg ik wel of geen ringtraining? Hoe schrijf je in? In welke klasse schrijf je in? Wanneer ben ik klaar? Moet ik wachten op uitslagen? Waar vind ik de uitslagen? Moet ik verkregen titels aanvragen? Wat moet ik meenemen naar een show? Mogen kinderen deelnemen? Moet ik de hond wassen en zo ja, wanneer dan? Wat zijn de tentoonstellingsregels en waar vind ik die?

Een avondvullend programma over allerlei onderwerpen betreffende de hondententoonstelling.


Commentaires


bottom of page