top of page

De Winner 2022

De Winner 2022

Snugglewoods.jpg

Winner hondenshow weer groots op eigen benen!

De jaarlijkse Winner, de bekendste hondenshow van Nederland, keert terug als zelfstandige show georganiseerd door de Raad van Beheer.

 

De grootste en oudste hondenshow van Nederland, de Winner, zal in november 2022 gehouden worden in Leeuwarden. Op vrijdag 25 november a.s. organiseren wij traditiegetrouw een eendaagse hondenshow, voor alle rassen. Op zaterdag 26 & zondag 27 november de jaarlijkse titelshow de Winner 2022. Naar verwachting zullen zo’n 5000 honden worden ingeschreven voor de shows. Er wordt een volledig programma samengesteld voor iedereen die meer wil weten over het houden van honden en activiteiten met/voor je honden. Vele activiteiten, sporten, demonstraties en workshops met honden zullen beleefd gaan worden.

Foxterrier-logo GW.jpg

De Winner 2022

Datum: 

Datum:              

Aanvang:

Locatie:

Keurmeesters:

zaterdag 26 november

zondag 27 november

10.00 uur (zaal open vanaf 9.00 uur)

Fryslânplein/Stadionplein 8914 AT. Leeuwarden     

In 2019 is de Winner met succes in combinatie met de Kerstshow in Gorinchem georganiseerd. De Raad van Beheer wil de organisatie van de Kerstshow, Kynologen Club Nijmegen en Omstreken ‘Noviomagum’ hartelijk bedanken voor de prettige samenwerking! 

 

Vanuit onze achterban is de wens uitgesproken om de Winner weer als zelfstandige show te organiseren met de allure die men van de Winner vanuit het verleden gewend is. De locatie in Leeuwarden is nieuw en toch vertrouwd. In 2011 is in het WTC Expo te Leeuwarden door de Raad van Beheer de Euro Dogshow georganiseerd en tot 2012 vond de jaarlijkse Paas hondententoonstelling  hier plaats. 

 

Het laatste weekend van november 2022 zien we elkaar in Leeuwarden. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Raad van Beheer, E-mail kampioenschappen@raadvanbeheer.nl of

telefoon 020 66 444 71

 

bottom of page