top of page

Wandeling Mergelgrotten

caveexperience_home2-4164466610.jpg

Zondag 24 maart 2024 om 13.00 uur gaan we met onze Foxterriers wandelen in het prachtige Valkenburg. Eerst boven de grond, daarna een unieke wandeling onder de grond. 
 

We verzamelen tussen 12.45-13.00 uur op de parkeerplaats van het Odapark aan de Prins Bernhardlaan in Valkenburg. (betaald parkeren.)

Met z’n allen lopen we dan door het mooie Polferbos richting het Kuurpark waar we een fantastisch uitzicht hebben over Valkenburg en zijn heuvels. Via de Lourdestrap gaat het dan naar beneden waar onze gids ons door een uniek stukje Mergelgroeve zal leiden. Samen met onze Foxterriers onder de grond, hoe uniek kan het zijn! En natuurlijk maken we een groepsfoto in het Romeinse gedeelte van de grot. Onze gids laat jullie genieten van dit mooie stukje cultureel erfgoed. Een tocht om niet snel te vergeten.

Zowel de route boven de grond als eronder bedraagt elk een klein uur. Na afloop is er gelegenheid om samen een drankje te doen en eventueel een hapje te eten. Consumpties zijn geheel voor eigen rekening. 

De kosten voor deze unieke wandeling zijn: kinderen 4 t/m 11 jaar € 6,00 en volwassenen € 8,50.

Voor deze wandeling is van tevoren aanmelden verplicht omdat de rondleiding door de Mergelgroeve onder begeleiding is van een gids. 
Meer informatie kun je vinden via de Evenementenkalender.

 en ga naar de betreffende datum.
 

Aanmelden kan via onderstaand formulier.
 

Ik meld me aan voor:

Bedankt voor de aanmelding!

Aanmelden is verplicht via onderstaand formulier, uiterlijk zondag 17 maart 2024.

Binnen enkele dagen nadat je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een betaalverzoek voor het verschuldigde bedrag.

bottom of page