top of page

Herplaatsbare Gladhaar reu Xanto (Xanadou von Sachsen) zoekt een nieuw thuis.

Bijgewerkt op: 2 apr.

Xanto is een reu van 2,5 jaar oud, kerngezond, vrolijk en levenslustig. Zijn karakter laat zich het beste omschrijven als zeer aanhankelijk en trouw, bijzonder lief voor baas en huisgenoten, een echte kamaraad en verder ookeen echte Foxterrier.


Xanto heeft veel energie, loopt en rent graag en heeft dan ook veel beweging en en wat uitdaging nodig. Hij geniet erg van vrije wandelingen (los, dus niet aangelijnd, buiten de bebouwde kom of op strand). inmiddels is er ook een begin gemaakt met het lopen naast de fiets, dit pakt hij erg goed op.


Omdat Xanto vooral als showhond en dekreu is gebruikt, kent hij nog maar een beperkt aantal commando’s maar dit is zeker uit te breiden (hij leert graag, vindt het erg leuk om bezig te zijn).

Xanto lijkt niet gewend/geleerd te zijn om met mensen te spelen (met een bal, een touw oid), dit heeft wat aandacht nodig.

Xanto is ontzettend gehecht aa zijn baas/bezitter en volgt mij liefst overal. Bij voorkeur zoek ik voor Xanto een baas/bazin die ervaren is en veel tijd heeft voor de hond.  Xanto is een trouwe en aanhankelijke kameraad/vriend die er niet bij is gebaat veel alleen thuis te blijven (hier is hij hooguit 2 a 3x per week 2 uurtjes alleen).

Xanto kan goed met ons teefje overweg maar bij een andere reu moet/kan hij niet worden geplaatst.


Voor meer informatie kun je contact opnemen via: 06-17503278Commentaires


bottom of page