top of page

Voor onze leden

IMG_0070.JPG

Exclusief!

Dit ledenportaal is er om jou als lid van de Nederlandse Foxterrier Club gemak en extra's te bieden. Het ledenportaal heeft handige en interessante functionaliteiten.

Hier vind je exclusief ledennieuws, zoals de verwachte nesten, maar ook een lijst met trimsalons. Verder heb je toegang tot het fotoalbum, jaarverslagen en de digitale versie van de clubbladen.

Heb je nog geen toegang tot onze ledenpagina en ben je wel lid, geef dan je mailadres door aan ledenadministratie@nederlandsefoxterrierclub.nl

Daarna kun je voor deze website een account aanmaken waardoor je ook toegang krijgt tot het ledengedeelte.

Foxterrier-logo GW.jpg

Clubbladen

Clubblad winter 2021
9DA79BD4-F7C0-47DD-B26A-94576AF23E93.jpeg
Winter 2018
57684C21-8FC1-4A78-B450-6FDC58176C03.jpeg
Zomer 2018
zomer 2019
Foxterrier-logo GW.jpg

Trimsalon

Ben je op zoek naar een trimmer voor jouw Foxterrier?

Achter het ledenportaal hebben wij de contactgegevens van een aantal trimsalons opgenomen, die zeggen dat ze een Foxterrier vakkundig kunnen trimmen en het leuk vinden om te doen.

Verder vind je achter dit zelfde ledenportaal ook een aantal tips waar je op moet letten, of vragen die je kunt stellen als je een afspraak wilt maken.

Foxterrier-logo GW.jpg

Verwachte nesten

Exclusief voor onze leden is een overzicht beschikbaar van verwachte nesten. Zodra deze door onze fokkers aangemeld zijn en controle heeft plaatsgevonden dat het nest voldoet aan de gestelde eisen, wordt het te verwachten nest hier alvast aangekondigd. Kijk nu alvast waar eventueel een nestje wordt verwacht.

Foxterrier-logo GW.jpg

Facebook Ledengroep

  • Facebook

Op onze Facebook vind je nóg meer Foxterriers! Foto's, aankondigingen van aanstaande activiteiten, de laatste nieuwtjes en nog veel meer. De hoofdpagina is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast bestaat er ook nog een extra pagina "Ledengroep". Deze is exclusief voor alle N.F.C. leden - aanmelden gaat snel en simpel. Vermeld wel je N.F.C. lidmaatschapnummer, zo blijft deze pagina exclusief voor jullie.

bottom of page