top of page

Inlogaccount nieuwe website

Eindelijk, na ruim een half jaar hard werken kunnen we aankondigen dat de nieuwe website gereed is. Hoewel gereed, er is nog heel veel informatie die in de loop der tijd toegevoegd wordt, maar voor nu zijn we toch wel trots op het resultaat.

Deze week wordt er nog door een aantal leden en fokkers getest, maar na dit weekend kunnen al onze leden kennis maken met de nieuwe website.

Leden hebben vanzelfsprekend een aantal exclusieve rechten ten opzichte van niet-leden. Daar is wel een inlogaccount voor nodig. Dit inlogaccount wordt voor leden die zich geabonneerd hebben op de nieuwsbrief in de komende periode aangemaakt. Je ontvangt hier een bevestiging van via het mailadres dat bij de N.F.C. bekend is. Om vervolgens toegang te krijgen, kun je klikken op “wachtwoord vergeten”. Vervolgens kun je een zelfbedacht wachtwoord invoeren, en je hebt direct toegang tot het ledengedeelte.

Leden die geen abonnement op onze nieuwsbrief hebben, of waarvan het email adres niet bekend is, kunnen zelf een inlogaccount aanmaken. Nadat je aanvraag is goedgekeurd, krijg je toegang tot het ledengedeelte.


Comments


bottom of page