top of page

Wandeling met onze Foxterriers in de Mergelgrotten van Valkenburg aan de Geul (we zijn inmiddels een 3e groep gestart)

Zondag 24 maart 2024 om 13.00 uur gaan we met onze Foxen wandelen in het prachtige Valkenburg. Eerst boven de grond, daarna een unieke wandeling onder de grond. 


We verzamelen tussen 12.45-13.00 uur op de parkeerplaats van het Odapark aan de Prins Bernhardlaan in Valkenburg. (betaald parkeren.)


Met z’n allen lopen we dan door het mooie Polferbos richting het Kuurpark waar we een fantastisch uitzicht hebben over Valkenburg en zijn heuvels. Via de Lourdestrap gaat het dan naar beneden waar onze gids ons door een uniek stukje Mergelgroeve zal leiden. Samen met onze Foxterriers onder de grond, hoe uniek kan het zijn! En natuurlijk maken we een groepsfoto in het Romeinse gedeelte van de grot. Onze gids laat jullie genieten van dit mooie stukje cultureel erfgoed. Een tocht om niet snel te vergeten.

Zowel de route boven de grond als eronder bedraagt elk een klein uur. Speciaal voor ons wordt de catering in de grot geopend, zodat we na afloop in de gelegenheid zijn om samen een kopje koffie te drinken met en stuk echte Limburgse Vlaai. Consumpties zijn geheel voor eigen rekening. 


De kosten voor deze unieke wandeling zijn: kinderen 4 t/m 11 jaar € 6,00 en volwassenen € 8,50.

Voor deze wandeling is van tevoren aanmelden verplicht omdat de rondleiding door de Mergelgroeve onder begeleiding is van een gids. 

Meer informatie kun je vinden via de Evenementenkalender.
Comments


bottom of page